MENU
Главная » 2016 » Август » 22 » Азоврибоохорона виявила судно, що без дозволу виловило близько 4 тонн бичка
23:10
Азоврибоохорона виявила судно, що без дозволу виловило близько 4 тонн бичка

Під час з’ясування обставин та перевірки документів було встановлено, що дію дозволу на вилов водних живих ресурсів для зазначеного судна призупинено. Команда судна перешкоджала роботі співробітників органів рибоохорони та прикордонної служби, тож підрахувати точну кількість вилучених водних біоресурсів було неможливо. За приблизними підрахунками, на борту риба знаходились в 240 ящиках, вагою близько 4 тонн. З них інспекторам рибоохорони вдалось підрахувати рибу лише в 12-ти ящиках. Сума збитків склала близько 482 тис грн. Іншу рибу члени команди судна помістили в трюм, який заварили зваркою.


Зважаючи на опір команди, безпосередньо на судні не вдалося підрахувати весь вилов риби та скласти відповідний протокол. Проте, весь процес роботи та спілкування співробітників органів рибоохорони з власниками судна фіксувався на відео.




Представниками Бердянського територіального відділу Азоврибоохорони було підготовлено матеріали щодо притягнення капітана судна до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об'єктів тваринного світу». Всі матеріали буде передано в прокуратуру для подальшого вирішення ситуації згідно з чинним законодавством.

Державна інспекція Приазовської рибоохоронної дільниці

Категория: Новости | Просмотров: 542 | Добавил: gena-r | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar