MENU
Главная » 2016 » Апрель » 16 » Азовські браконьєри завдали рекордних збитків рибному господарству України - понад 3 мільони гривень
14:05
Азовські браконьєри завдали рекордних збитків рибному господарству України - понад 3 мільони гривень

Порушники, зрозумівши, що їх помітили, спробували сховатись на території бази відпочинку «Троянда». При цьому вони намагались не допустити на територію бази рибоохоронців, прикордонників та викликану на місце оперативно-слідчу групу співробітників Національної поліції, блокуючи ворота транспортним засобом. Невдовзі у результаті спільних дій правоохоронці розблокували шлях та потрапили на територію бази відпочинку.

                                   

Під час перевірки у браконьєрів виявили 90 450 штук незаконно виловленої риби – молоді бичка, загальною вагою 2500 кг. Сума завданих рибному господарству збитків склала 3 075 300 грн.

                        

По факту незаконного вилову водних біоресурсів складено протоколи про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено частиною 4 статті 85 КУпАП.

Матеріали справи будуть передані до суду для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Державні інспектори Приазовської рибоохоронної дільниці

Категория: Новости | Просмотров: 438 | Добавил: gena-r | Теги: http://main.golovrubvod.kiev.ua/201 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar