MENU
Главная » 2016 » Март » 18 » Результати проведення рибоохоронних рейдів за березень
01:38
Результати проведення рибоохоронних рейдів за березень

11 березня 2016 року під час проведення рибоохоронного рейду в Утлюкському лимані на кордоні Запорізької області з Херсонською  областю державними інспекторами Азоврибоохорони спільно з працівниками поліції та прикордонної служби було затримано двох громадян, які займалися незаконним виловом риби забороненими знаряддями лову – 8 сітками.

У порушників було виявлено та вилучено водні біоресурси: бичок – 462 шт. загальною вагою 22 кг

Сума завданих рибному господарству збитків склала 15 708 грн.

                                     

13 березня 2016 року під час проведення рибоохоронного рейду в Бердянській затоці Азовського моря, в районі оздоровчого закладу «Глорія» м.Приморська державним інспектором Азоврибоохорони спільно з працівниками Приморського ВП Бердянського ВП ГУМП в Запорізькій області та ДПСУ було затримано громадян, які займалися незаконним виловом риби забороненими знаряддями лову – 3 сітками.

У порушників було виявлено та вилучено водні біоресурси: бичок – 452 шт. загальною вагою 20 кг.

Сума завданих рибному господарству збитків склала 15 368 грн.

Цього ж дня під час проведення рибоохоронного рейду в Білосарайській затоці Азовського моря, в районі с. Куліковське державним інспектором Бердянського тервідділу Азоврибоохорони спільно з працівниками ДПСУ та Національною поліцією було затримано громадян, які займалися незаконним виловом риби забороненими знаряддями лову – 3 сітками.

                                

                                                           Сітка зяберна

У порушників було виявлено та вилучено водні біоресурси: бичок – 275 шт. загальною вагою 18,4 кг.

Сума завданих рибному господарству збитків склала 9 350 грн.

По всім цим фактам незаконного вилову водних біоресурсів складено протоколи про адміністративне правопорушення, відповідальність за які передбачено частиною 4 статті 85 КУпАП, а в зв’зку з тим, що сума збитків в кожному випадку є значною – матеріали справ передаються в органи МВС для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України (браконьєрство).

Державні інспектори Приазовської рибоохоронної дільниці

Категория: Новости | Просмотров: 481 | Добавил: gena-r | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar